• Annie Or

新派安全方便迷你倉 放雜物


前幾個月搬完屋,𢴇完屋之後,其實已經掉左好多袋冇咩用既衣物同雜物.... 但係點解仲有咁多野冇位放架!

我又鐘意留起d有紀念價值既雜物,例如囝囝既BB衫、校服、經典玩具、由幼稚園開始值得留起既功課同畫作,仲有自己以前讀書時期既畫同設計圖、相簿、各類型書籍.... 越離越多>.<

結果,都係要搵迷你倉儲起d一箱二箱珍貴雜物,@BigYellowBox 係其中一間新派安全方便的迷你倉,細至可以租10平方呎高約1.8米的獨立空間,以最少月租一個月月費$530,價錢合宜!

呢個就係10平方呎既大細啦,放到好多箱雜物!

先預約左收放物品,職員就會將儲有你所有物品的流動櫃推去其中一個門度,比你慢慢收拾。

最緊要既係Yellow Box 有跟足消防指引而設,倉內設有消防設備,例如: 消防喉轆、滅火筒、火警鐘等、走廊闊2.4米、物品不可放高過2.35米、仲有*嚴格執行不准客人存放危險品*,以保障其他客人的安全。

另外,倉庫管理完善,可以安心儲放物品:

如果10呎倉唔夠放,另外仲有13呎同我有呎倉既選擇。

而家好多熱門地點都開設左Big Yellow Box啦~

其他詳情,可以去佢地網頁度睇下:

https://goo.gl/KpMerZ

#迷你倉 #BigYellowBox #親子 #hkmom #hkblogger

#Life

230 views0 comments

Recent Posts

See All

Hong Kong © 2020 by LiveChildhoodAgain