Fashion Walk【Marbling】半自助晚餐・高質食材・充滿異國氣氛


(上圖我至愛主菜:海蝦+美國🇺🇸牛排🥩+珍寶帶子 + 羊扒)

晚上來銅鑼灣FashionWalk食街進饍的人,都是因為這裡充滿異國風情的悠閒氣氛所吸引而到來,和朋友或家人由happy hours開始到來,由Mr.Steak開始的Marbling也不例外,環境舒適,主打高質的西式半自助餐,價錢由$188起,視乎主菜而定。

沙津頭盤吧有超過十款美食!

生蠔~

新鮮蔬菜,煙熏三文魚及火腿,鮮蝦,芝士 ......

我超喜歡這裡的甜品細細件,所以可以多試幾款喔~ 有我至愛的Brownie、北海道牛奶布丁、蘋果批、芝士蛋糕、Haagen-Dazs雪糕......

其實主菜來之前,試了自助吧的各種沙津和冷盤後,都已經半飽了,要忍著先不吃甜品呢!

不輪是海鮮或是肉排,都值得推介!

全部主菜都睇得又食得!囝囝食的烤英國豬柳扒不要看它厚厚的,其實非常軟身入味!

焗龍蝦帶子配特級牛柳!

豬排!

番茄芝士意大利飯!

如果是重要日子,記得話比餐廳知呀,廚師👨‍🍳會好高興為你送甜品+朱古力字畫,為主角送上祝福!

我地仲叫左Mocha Mud Pie 同法式梳乎里,真係超超超好味!

Marbling 當然也有提供戶外餐座,坐在這裡不就如置身外國的街道的餐廳嗎。

地址:銅鑼灣Fashion Walk食街加寧街5-7號地下C舖

網址:http://www.mrsteak.com.hk/zh/marbling

訂座電話:2802 1128

#Eat